Trabzon - Mardin sevgi köprüsüne Vali'den destek

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın’dan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e plaket.3 bin 600 üyesi bulunan Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu baş

Trabzon - Mardin sevgi köprüsüne Vali'den destek

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın’dan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e plaket.

3 bin 600 üyesi bulunan Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter geçen hafta Trabzon’da çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler ve Trabzonspor Kulübüne ziyaretler gerçekleştirmişti. Ziyaret programında Trabzon Valiliği de bulunuyordu fakat Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün Fransa’nın Bordeaux kentinde bulunan ve Trabzon’da kurulması planlanan, katı atıkların bertaraf edilmesi ve aynı zamanda elektrik enerjisi üretilmesi ile ilgili tesisi inceleyecek olan heyette olması nedeniyle bu ziyaret gerçekleşmemişti.

Mardin’den gelen heyet  adına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret Ahmet Külekçi  plaket ve davetiyeyi takdim etti. Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın‘ın davet ve plaketi kabul eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz “Trabzon ve Mardin arasında kurulan bu sevgi köprüsüne sonuna kadar destek olduğumuzu belirtmek isterim. Barışın-hoşgörünün ve birlikte yaşamın şehri olan Mardin’den Trabzon’a gelecek bütün vatandaşlarımızı şehrimizde ağırlamak bize mutluluk ve memnuniyet verecektir. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz personeli ve gazeteci Ahmet Külekçi kardeşimizin de bu anlamdaki katkısını kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel