Trabzon Lisesi 100. yıl mezunları buluşuyor

1887 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan, bu güne kadar sayısız ünlü ve başarılı isimlerin Türkiye’ye kazandırılmasının ilk temellerini atan Trabzon Lisesi, 14 Mayıs'ta anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.   Trabzon Lisesi 100.yıl mezunları

Trabzon Lisesi 100. yıl mezunları buluşuyor
1887 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan, bu güne kadar sayısız ünlü ve başarılı isimlerin Türkiye’ye kazandırılmasının ilk temellerini atan Trabzon Lisesi, 14 Mayıs'ta anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.
 
Trabzon Lisesi 100.yıl mezunları, yıllar sonra 14 Mayıs'ta Trabzon Lisesi'nde gerçekleşecek buluşmada bir araya gelecek. Buluşmaya, Trabzon Lisesi'nden mezun devlet erkanı, spor, akademi, medya ve sanat camiasından birçok isim de katılacak.
 
Trabzon Lisesi 1987-1988 dönemi (100.yıl) mezunları, "Kilometrelerce uzaklığa gizlenmiş olsa da dostluğumuz, aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz." sloganıyla tam 29 yıllık bir aradan sonra yeniden bir araya gelecek.  
 
Kendisi de bir 100.yıl mezunu olan İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde Hakan Karanis, Kemal Emre Pirselimoğlu, Şevket Alaeddinoğlu, Nusret Yılmaz ve Murat İskender gibi lisenin 100. yıl mezunlarından isimlerin de içerisinde bulunduğu komite tarafından düzenlenen etkinlik, 14 Mayıs Cumartesi günü, saat 9.30'da, Trabzon Lisesi'nde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayacak. 
Mezunların sınıflarına ziyareti ve akabinde pilav günü etkinliği ile devam edecek etkinliğin kapanışı ise Zorlu Otel'de gerçekleşecek akşam yemeği ile yapılacak. Etkinlikte, Trabzon Lisesi 100. yıl mezunlarına özel hazırlanan bir almanak da hediye edilecek.
 
29 yıl öncesinin anıları yeniden tazelenecek
 
Etkinliği organize eden komitenin öncüsü Trabzonlu Başkan Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin Osmanlı Devleti Döneminde açılmış en önemli eğitim kurumlarından birisi olan Trabzon Lisesi'nin 100. yıl mezunları olarak 29 yıl sonra yeniden bir araya gelmenin oldukça heyecan verici olduğunu ifade ederek, "14 Mayıs günü, hem kuruma olan vefa duygumuzu beslemek hem de oradaki öğrenci kardeşlerimizle nasıl değerli bir okulda eğitim sürdürdüklerini paylaşmak adına orada olacağız. Anılarımızı tazeleyeceğiz" dedi ve Trabzon Lisesi'nin 1987- 1988 yılı mezunları ile gelmek isteyen tüm Trabzon Lisesi mezunlarını bu buluşmaya davet ettiğini söyledi. 
14 Mayıs 2016 Cumartesi günü yapılacak olan etkinlik saat 09.30’da başlayacak.
 
trabzon-lisesi-tanitim-resmi.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam