Trabzon İdmanocağı'nda hedef 3 puan

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, Gaziantep deplasmanında oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.   Çavdar, deplasmanda yarın Gazikentspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Trabzon İdmanocağı'nda hedef 3 puan
Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, Gaziantep deplasmanında oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Çavdar, deplasmanda yarın Gazikentspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.
 
Gazikentspor karşılaşmasından umutlu olduklarını ifade eden Çavdar, "Gaziantep deplasmanında oynayacağımız karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Ligde 1 maç fazlasıyla 28 puanla Konak Belediyespor'un önünde lider durumdayız" dedi.
 
Çavdar, sezon başından itibaren takımın başarılı bir grafik çizmesi için 3 yıllık bir plan yaptıklarını da vurgulayarak, "Bu kapsamda yerli ve yabancı oyuncuların yanı sıra gurbetçi oyuncuları da kadromuza kattık. Şu anda bir maç fazlasıyla lider durumdayız. Bu konumumuzu lig sonuna kadar devam ettirip, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Gazikent karşısında sahaya 3 puan almak için çıkacaklarına da dikati çeken Çavdar, sakatlığı devam eden Elif Deniz'in bu maçta forma giyemeyeceğini, antrenmanda ayak bileğine darbe alan kaptan Nagehan'ın ise tedavisinin devam ettiğini ve oyuncunun durumunun maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler