"Trabzon için büyük projeler hazırladık"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü. AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta Vakfıkebir’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.Akşam saatlerinde ise Köprücek ve Fevziye mahal

"Trabzon için büyük projeler hazırladık"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü. AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta Vakfıkebir’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde ise Köprücek ve Fevziye mahallelerinde hemşerileri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan “ 7 Haziran’da sandığa gideceğiz.  8 Haziran’da Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla milletvekili olacağız. Bölgemizde, ilk defa ikinci sırada bu kardeşiniz, altıncı sırada ise Avukat Salih Cora kardeşimiz aday. Bizlere güçlü bir şekilde sahip çıkmanızı istiyoruz. Trabzon’umuzun için büyük projeler hazırladık. Bu projelerimiz büyük heyecan yarattı.  Büyükliman Bölgesi’ndeki ilçelerimizle alakalıda güzel projelerimiz var.  Biz projelerimizle halkın önüne çıkmayı amaç edinmiş bir siyasi partiyiz. Bugüne kadar vatandaşımıza vaat ettiğimiz her şeyi yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde mutlaka herkesin sandığa gitmesini sağlamalıyız. Çocuklarımızın geleceği için, bizlerden sonra gelecek nesillere iyi bir miras bırakmamız için bizleri Ankara’ya çok güçlü göndermenizi istiyoruz. Bu bölgenin ve Trabzon’umuzun her zaman emrinde olacağız.  Bu yörenin evladı olup başka bölgede yatırım yapan işadamlarımızı bu bölgeye getirip yatırım yapmalarını sağlayacağız. 7 Haziran seçimlerinde bir oyun çok büyük önemi var. O vesile ile hepinizde çok güçlü bir destek bekliyoruz. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler