Trabzon gençleri Türkiye'yi temsil ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu, Almanya’nın Dortmund şehrinde gerçekleştirilmekte olan Uluslararası Demokrasi Günleri Kongresi’ne katılmak üzere bu şehre gitti.İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 70. yıldönümü nedeniyle 6-

Trabzon gençleri Türkiye'yi temsil ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu, Almanya’nın Dortmund şehrinde gerçekleştirilmekte olan Uluslararası Demokrasi Günleri Kongresi’ne katılmak üzere bu şehre gitti.

İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 70. yıldönümü nedeniyle 6-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenmekte olan kongrede Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İngiltere, Rusya, ABD, İsrail, Sırbistan ve Çin’den gençlik liderleri temsilcileri hazır bulunuyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Tosun, Uluslararası bir organizasyonda Türkiye’yi temsil ediyor olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederken, “Trabzon gençliğine her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanımızın izni ve direktifleri doğrultusunda Almanya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin çabası içindeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler