Trabzon gençleri AB yolunda!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yayınlanan Türkiye Ulusal Ajansı Eurodesk Temas Noktaları Gençlik

Trabzon gençleri AB yolunda!
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yayınlanan Türkiye Ulusal Ajansı Eurodesk Temas Noktaları Gençlik Bilgilendirmesi Mali Destek Programı’na yazılan “Bölge Gençlerimiz AB Yolunda” projesinin kabul edildiğini bildirdi. 
 
Yazıcı, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 32 projenin kabul edildiğini, bunlardan birinin de Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün projesi olduğunu söyledi.
 
Projenin 01 Nisan-01 Temmuz 2014 tarihleri arasında devam edeceğini söyleyen Yazıcı, “Projemiz ile İlimizde bulunan Trabzon, Maçka, Pelitli, Vakfıkebir, Araklı, Yomra ve Sürmene Gençlik Merkezlerine Avrupa Birliği Gençlik Programları Ofisinin kurulacak. Bu ofislerle özellikle kırsalda yaşayan gençlerimizin Avrupa Birliği imkanlarından haberdar olmasını istiyoruz.” dedi. Yazıcı, “Projenin sonunda yapılacak konferans ile Avrupa Birliği Gençlik Programları ile ilgili iyi örnekler sergilenecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler