Trabzon futboluna Kolombiyalı dayanmıyor

İdmanocağı Bayan Futbol takımının forvet oyuncusu Vidal Trabzonsporlu Teofilo'dan sonra Trabzon'dan kaçan ikinci Kolombiyalı oldu. Trabzonspor'a Junior Barranquilla takımından 2010-2011 sezonunda transfer edilen Teofilo Guttierez Trabzon'a ilk geldiği and

Trabzon futboluna Kolombiyalı dayanmıyor

İdmanocağı Bayan Futbol takımının forvet oyuncusu Vidal Trabzonsporlu Teofilo'dan sonra Trabzon'dan kaçan ikinci Kolombiyalı oldu.

Trabzonspor'a Junior Barranquilla takımından 2010-2011 sezonunda transfer edilen Teofilo Guttierez Trabzon'a ilk geldiği andan itibaren yaşadığı uyum sorunu ile şehre adapte olma noktasında güçlük çekmişti.

Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden İdmanocağı Kadın Futbol Takımı’nın yeni transferi Ingrid Vidal, 3 bin dolarlık bir gol atıp kayıplara karıştı. Sarı-Kırmızılıların geçtiğimiz günlerde Trabzon’a getirdiği Kolombiyalı Milli oyuncu ile her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen 24 yaşında ki golcü oyuncu kimseye haber vermeden Trabzon’u terk etti. İstanbulda menejeri ile birlikte görülen Vidal parayı İdmanocaklı yetkililere teslim etti 

Kolombiyalı Bayan forvet Vidal'ın kimseye haber vermeden ülkesine dönmesi Kasım ayında başlayacak bayanlar ligi öncesi İdmanocağı Bayan Futbol Takımını da zor durumda bıraktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler