Trabzon eve giren hırsızlar çikolata yedi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da soygun için girdikleri evde 7 kişiyi rehin alan E.C.P. ve E.P. adlı iki kişi, 2.5 saat süreyle kaldıkları evde acıktıkları için buzdolabındaki çikolataları tükettikleri ve meşrubatları içtikleri ortaya çıktı.   Ev sahi

Trabzon eve giren hırsızlar çikolata yedi
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da soygun için girdikleri evde 7 kişiyi rehin alan E.C.P. ve E.P. adlı iki kişi, 2.5 saat süreyle kaldıkları evde acıktıkları için buzdolabındaki çikolataları tükettikleri ve meşrubatları içtikleri ortaya çıktı.
 
Ev sahibi diş doktoru Cem Şükrü Demet'in kafasına silah dayayan E.P. adlı soyguncu, "Bizi başkan gönderdi, seni infaz edeceğiz" şeklinde sözler sarf ederek, kendilerine örgüt üyesi süsü vermeye çalıştığı belirlendi. 
 
ÖRGÜT SÜSÜ VERDİLER 
 
Trabzon'un Ortahisar İlçesi İncesu Köyü'nde 12 Nisan 2016 tarihinde kar maskesi takarak girdikleri evde karı koca diş doktorunu ve misafirlerini rehin alarak ellerini bağladıktan sonra gasp eden E.C.P. ve E.P. adlı iki kişi hakkındaki soruşturma tamamlandı. Doktor çiftin, misafirlerinin evden ayrılmak üzereyken iki şüphelinin kuru sıkı tabancayla eve bahçeden girdiği ve Cem Şükrü Demet'in kafasına silahı dayayarak, "Seni infaz edeceğiz. Başkan emretti. Araştırdık, sen iyi bir insansın ama köydeki komşularını ziyaret etmiyormuşsun" dediğini belirledi. 
 
BUZDOLABINI BOŞALTTILAR
 
İki şüphelinin girdikleri evde 2.5 saat süreyle kaldığı ve bu süre zarfından acıktıkları için buzdolabında bulunan çikolataları yediklerini ve meşrubatları da içtikleri ortaya çıktı. İki şüphelinin evde bulundukları süre içerisinde 79 yaşındaki kadının ve 8 yaşındaki çocuğun dışında bulunan 5 kişinin ellerini bağladıkları tespit edildi. Bu arada iki soyguncunun daha önce de eve hırsızlık için girdiklerini söylediği soruşturma dosyasına girdi. 
 
İKİ SUÇTAN CEZA İSTENDİ 
 
Trabzon Cumhuriyet Savcısı Yüceler Aslan, kar maskesi takarak girdikleri evde karı koca doktor çifti ve misafirlerini rehin alan E.C.D. ve E.P. adlı iki kişi hakkında yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma iddiasıyla dava açtı. Savcı Aslan, E.C.D. ve E.P. hakkında yağma suçundan 5 kez 10 yıldan 15 yıla kadar, 2 kez de 8 yıldan 11 yıl 5 ay kadar hapis, hürriyeti yoksun kılma suçundan ise 7 kez 4 yıldan 14 yıla kadar hapis talep etti. E.C.P. ve E.P. ağır ceza mahkemesinde yargılanacaklar. 
 
Haber : Şükrü Üçüncü 
 
1-20160530005249.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler