Trabzon esnafı güç birliği istiyor

Trabzon Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçüoğlu yeni seçilen Çarşıbaşı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimini kabul etti.  Çarşıbaşı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Turan K

Trabzon esnafı güç birliği istiyor
Trabzon Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçüoğlu yeni seçilen Çarşıbaşı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimini kabul etti. 
 
Çarşıbaşı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Turan Kaynar, yönetim kurulu üyeleri Salih Yorgun, Hasan Kocaman, Süleyman Kocaman, Taner Kul, Mehmet Akif Balcı, İhsan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette esnafın sorunları ve çözüm önerileri de konuşuldu. Trabzon’un esnaf şehri olduğunu unutulmaması gerektiği ve bu konuda esnaf örgütlerinin birlikte hareket ederek güç birliği yapması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler