Trabzon Erzurum Karayolunda heyelan!

Gümüşhane'de dün etkisini gösteren yağmurun ardından Trabzon-Erzurum karayolunun şehir geçişinde küçük çaplı heyelan meydana geldi.   Şehit Teğmen Murat Akçay Köprüsü karşısındaki transit yol kenarında bulunan ve önceki yıllarda tel kafese alınan dağın üs

Trabzon Erzurum Karayolunda heyelan!
Gümüşhane'de dün etkisini gösteren yağmurun ardından Trabzon-Erzurum karayolunun şehir geçişinde küçük çaplı heyelan meydana geldi.
 
Şehit Teğmen Murat Akçay Köprüsü karşısındaki transit yol kenarında bulunan ve önceki yıllarda tel kafese alınan dağın üst kısmından çok sayıda kaya parçası yola düştü.
 
Yolun karşısında bulunan kaldırımlara kadar ulaşan kaya parçaları nedeniyle karayolu çift taraflı olarak geçici olarak ulaşıma kapatılırken, ağır tonajlı araçların geçişine kontrollü, küçük araçların geçişine ise şehir içinden izin verildi.
 
Yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol, Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.
 
aa_picture_20151201_6940910_web.jpg
 
aa_picture_20151201_6940911_web.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler