Trabzon emniyetinde rekor değişiklik

Haber61.Net - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarından sonra neredeyse Trabzon Emniyetinde görev yeri değişmeyen  personel kalmadı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; Trabzon'da görev yapan 300 polis memuru görev yaptıkları karakol, emniyet müdü

Trabzon emniyetinde rekor değişiklik

Haber61.Net - Haber Servisi - 17 Aralık operasyonlarından sonra neredeyse Trabzon Emniyetinde görev yeri değişmeyen  personel kalmadı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; Trabzon'da görev yapan 300 polis memuru görev yaptıkları karakol, emniyet müdürlüklerinden alınarak başka karakol ve müdürlüklere nakledildiler.

Öte yandan edinilen bir diğer bilgiye göre; Emniyete 131 memur başka illerden tayin edildi. Kurum içinde Batı'dan batıya tayin olarak isimlendirilen bu tayinlerin tamamı batı ilerden ilimize olarak gerçekleşti.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel