Trabzon ekiplerinden yanlızca o kazandı!

Spor Toto 3. Lig’de bugün Trabzon ekipleri rakiplerinden 3 puan almak için sahaya çıktı. 2. grupta yer alan Trabzon takımlarından Yomraspor sahasında Derincespor’u konuk etti. Karşılaşmada gol sesi çıkmazken takımlar 1'er puanla sahadan ayrıldı. Bu sonuçl

Trabzon ekiplerinden yanlızca o kazandı!

Spor Toto 3. Lig’de bugün Trabzon ekipleri rakiplerinden 3 puan almak için sahaya çıktı.

2. grupta yer alan Trabzon takımlarından Yomraspor sahasında Derincespor’u konuk etti. Karşılaşmada gol sesi çıkmazken takımlar 1'er puanla sahadan ayrıldı. Bu sonuçla  Yomraspor 24 Puana, Derincespor ise 25 puana yükseldi.

1. gruptaki iki Trabzon ekibinden Düzyurtspor Maltepespor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonucun ardından Düzyurtspor 21 puana yükselirken Maltepespor ise puanını 22 yaptı.

Trabzon ekiplerinden bugün yanlızca Arsinspor kazanmayı başardı. Silivrispor'a konuk olan Arsinspor rakibini 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Arsinspor puanını 17'ye yükseltirken Silivrispor 14 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler