Trabzon DT'den Salaklar sofrası çıkarması

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun 12 Mart 2015 tarihinde prömiyerini gerçekleştirdiği ‘Salaklar Sofrası’ izleyicisinden tam not aldı. Fransız yazar Francıs Veber’in yazdığı, katılımlarıyla geceyi renklendiren Nedim Saban’ın çevirisini yaptığı ‘Salaklar Sofrası

Trabzon DT'den Salaklar sofrası çıkarması

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun 12 Mart 2015 tarihinde prömiyerini gerçekleştirdiği ‘Salaklar Sofrası’ izleyicisinden tam not aldı.

 Fransız yazar Francıs Veber’in yazdığı, katılımlarıyla geceyi renklendiren Nedim Saban’ın çevirisini yaptığı ‘Salaklar Sofrası’nı ünlü oyuncu Ali Hürol yönetirken, iki perdeden oluşan oyun izleyicisini kahkahaya boğdu.

Oyunu izlemeye gelenler arasında Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz ve Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen de bulunurken, Haluk Ongan Sahnesi seyircisiyle tam kapasitesine ulaştı.

Fransız bir yayınevi sahibinin yakın arkadaşlarıyla her hafta Çarşamba günü bir salağın katılımıyla yenilen yemekleri, bu defa Mösyö Brochant’ın ani gelişen rahatsızlığı sebebiyle gerçekleşemeyecektir.

Brochant, bulduğu en iyi salak olan Pignon yüzünden hayatının en zor, seyircisi için ise en komik gecesini yaşayacaktır.

Devlet Tiyatrosu’nun  kaliteli sanatçılarının çiçeği burnunda oyunu Salaklar Sofrası Haluk Ongan Sahnesi’ndeki kapılarını açtı. Seyircisiyle buluşmayı bekliyor.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat