Trabzon Devlet Tiyatrosunda neler var

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Rulet" adlı oyunu sahnelemeyi sürdürüyor. Sivas Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Nesimi Kaygusuz'un yönettiği, Kosta Kortidis'in yazdığı oyunda Ceyhun Gen, Fatih Topçuoğlu ve Ahmet Uzuner rol alıyor. Oyun, 1943 yılının mar

Trabzon Devlet Tiyatrosunda neler var
Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Rulet" adlı oyunu sahnelemeyi sürdürüyor.
 
Sivas Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Nesimi Kaygusuz'un yönettiği, Kosta Kortidis'in yazdığı oyunda Ceyhun Gen, Fatih Topçuoğlu ve Ahmet Uzuner rol alıyor.
 
Oyun, 1943 yılının mart ayında Stalingrad'ın doğu bölgesinde Rus kontrolünde bulunan ve Alman savaş esirlerinin yer aldığı küçük bir tutukevinde geçen olayları anlatıyor.
 
Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 22 Kasım Cumartesi ise 15.00 ve 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.
 
"Parkta Güzel Bir Gün" Ordu'da sahnelenecek
 
TDT ayrıca "Parkta Güzel Bir Gün" adlı oyunu da Ordu'da 23 Kasım Pazar günü sanatseverlerle buluşturacak.
 
Kieran LYNN'nin yazdığı, Kuvvet Yurdakul'un yönettiği oyunda, Birkan Görgün, Fatih Topçuoğlu, Sinem Ersu, Selin Poyraz, Taha Mataracı rol alıyor. Oyunun çevirisini Yeşim Gökçe, ışık tasarımını Nihat Bahar, dekorunu Murat Gülmez, kostümlerini Funda Çebi yaptı, müziklerini ise Fatih Veli Ölmez düzenledi.
 
Oyunda, tek istekleri parkta güzel bir gün geçirmek olan Arthur ve Olivia'nın trajikomik öyküsü sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler