Trabzon Devlet Oyunu turneye çıkıyor

 Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) "Parkta Güzel Bir Gün" adlı oyunu Samsun ve Ordu'da sahneleyecek. Kieran Lynn'in yazdığı, Yeşim Gökçe'nin Türkçe'ye çevirdiği ve Kuvvet Yurdakul'un yönettiği oyunda, Birkan Görgün, Fatih Topçuoğlu, Sinem Ersu, Selin Poyraz

Trabzon Devlet Oyunu turneye çıkıyor
 Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) "Parkta Güzel Bir Gün" adlı oyunu Samsun ve Ordu'da sahneleyecek.
 
Kieran Lynn'in yazdığı, Yeşim Gökçe'nin Türkçe'ye çevirdiği ve Kuvvet Yurdakul'un yönettiği oyunda, Birkan Görgün, Fatih Topçuoğlu, Sinem Ersu, Selin Poyraz ve Taha Mataracı rol alıyor.
 
Işık tasarımı Nihat Bahar, dekoru Murat Gülmez, kostümleri Funda Çebi, müzikleri Fatih Veli Ölmez'e ait oyunda, güzel bir gün geçirmek üzere geldikleri parkta ülkenin sınırlarının değiştiği gerçeğinden habersiz büyük bir sürprizle karşı karşıya kalan Arthur ve Olivia ile bir bant parçasıyla ikilinin oturduğu bankın ortasından ülkeyi ikiye ayıran acemi sınır muhafızı Reiver'in hikayesi anlatılıyor.
 
Oyun, 17-23 Kasım tarihlerinde Samsun ve Ordulu tiyatroseverin beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat