Trabzon Büyükşehir Belediyesine şok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde yol çalışmasında çalışan ve Büyükşehir Belediyesine ait olan iş makinesinin akaryakıtı çalınınca iş durdu. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Edinilen bilgiye gör

Trabzon Büyükşehir Belediyesine şok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde yol çalışmasında çalışan ve Büyükşehir Belediyesine ait olan iş makinesinin akaryakıtı çalınınca iş durdu. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Edinilen bilgiye göre; İş makinesiyle çalışma yapan operatör F.İ, dinlemek için iş makinesi park ederek evine gitti. Ertesi günü yarım kalan işinin tamamlamak için makinesi başına gelen F. İ, aracının başına geldiğinde bir türlü çalıştıramadı.

Bir süre sonra aksiliğinden nereden oluştuğunu tespit etmek için caba sarf eden F.İ, depoda akaryakıtın olmadığını fark etti. Durumu 155 telefonuna bildirerek polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapmış olduğu çalışmada iş makinesinden 50 Litre mazotun  çalındığını tespit etti. Olayla alakalı ekipler 3 kişiden şüphelendiği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler