Trabzon bir futbol kenti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında Dünya şampiyonluğuna imza atan Erdoğdu Anadolu Lisesinin şampiyonluğunu kutlarken, bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederiz ifadelerine yer verdi.Yönet

Trabzon bir futbol kenti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında Dünya şampiyonluğuna imza atan Erdoğdu Anadolu Lisesinin şampiyonluğunu kutlarken, bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederiz ifadelerine yer verdi.

Yönetim kurulu adına konuşan TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, Trabzon bir futbol kenti. Bu şehrin topraklarından futbolun kokusunu hissedebilirsiniz. Bu şehrin topraklarının her karesinde futbolu görebilirsiniz. Bu kentin her alanında futbolcu gençlerin biz buradayız çığlıklarını duyabilirsiniz. Tüm bu gerçeklere rağmen Trabzon TÜFAD gururlu, TÜFAD ailesi içinde bulunan futbol antrenörlerimizden Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Şenol Güneş’le futbolda İstanbul’dan Anadolu’ya taşınan 7 şampiyonluğu, yine Şenol Güneş’le gelen Dünya 3.lüğü, Ahmet Aydın ve Hakan Zıvalıoğlu ile gelen Dünya liseler arası şampiyonluğu ve yine finallerde Fransa ve Brezilya’yı yenerek Adem Cebeci ile gelen Dünya şampiyonluğu.

erdog.jpg

Bizler TÜFAD olarak bu takımın yönetici, teknik kadrosu ve futbolcularına Dünya şampiyonasına gitmeden önce onlar olan güvenimizi ifade etmiştik. Bir kez daha bu şampiyonlukta Lise müdürümüz başta olma üzere emeği geçen, destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Ancak; Bu futbolcu kadrosunun bu günlere gelişinde katkısı olan kulüp, yönetici ve antrenörlerimize, Türkiye şampiyonasında bu takımı bir saniye yalnız bırakmayan Derneğimiz kurucu üyesi Trabzonspor Alt yapı Genel direktörü Sadi Tekelioğlu ve bu takımın Dünya şampiyonasına katılmasında bürokratik engelleri aşan TÜFAD onursal üyemiz Mehmet Atalay beye teşekkür az gelir, şükranlarımızı sunarız.

erdogdu.jpg
 

eeeeee.jpg

erd-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor