Trabzon Akyazı'da işçiler grevde

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’a Hüseyin Avni Aker’in yerine karşılık yapılan Akyazı Spor Kompleksinde işçileri 2 aydır paralarını alamadıkları için grev yaptıkları öğrenildi. Stadyum inşaatında bu sabah iş yavaşlatması yapan işçiler, şantiye binas

Trabzon Akyazı'da işçiler grevde

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’a Hüseyin Avni Aker’in yerine karşılık yapılan Akyazı Spor Kompleksinde işçileri 2 aydır paralarını alamadıkları için grev yaptıkları öğrenildi. Stadyum inşaatında bu sabah iş yavaşlatması yapan işçiler, şantiye binası önünde toplanarak tepkilerini dile getirdiler.

Bir kısım işçinin ise çalışmaları durdurduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde başlayan eyleme işçi sözcüsünün patron ile görüşmesi son noktayı koydu. Haber61’in edindiği bilgiye göre; İşçiler 2 aydır alamadıkları maaşlarını işverenlerinin yarın ödemesi ile sorunun çözüleceği öğrenildi. İşçileri kısa süren eylemlerini yarına ücretleri ödenene kadar sonlandırdılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler