Torununu kulüpte işe soktu

Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.Disiplin Kurulu’ndan kınama cezası alan kongre üyelerinden Hasan Al, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz’ın görevini yapmadığın

Torununu kulüpte işe soktu

Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

Disiplin Kurulu’ndan kınama cezası alan kongre üyelerinden Hasan Al, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz’ın görevini yapmadığını yönetimi menfaatleri için koruduğunu öne sürdü.

Hasan Al, Rüştü Araz’ın torunu Mert Tuncer’in Reklam ve Pazarlama Müdürlüğünde görev aldığını bu nedenle torunu kulüpte görev aldığı için kulüpte yapılan usulsüzlükleri görmezden geldiğini söyledi.

Hasan Al, “Genel Kurulu yapılması için toplanan imzalar nedeniyle Rüştü Araz’ın torununun dayısını arayıp ‘imzanı geri çek’ dediler. Ama o geri çekmedi. Helal olsun dik durdu. Hacıosmanoğlu ne demişti? 1500 imza toplasınlar ben bırakırım demişti. Ama biz 2 bin topladık” dedi.

“Disiplin kurulu başkanının kaç kişinin imzasının notere gittiğinden haberi yok” diyen Hasan Al, “ Bize yaptıkları kumpas çöktü… Davamız devam ediyor. Trabzonspor Kurulları vıcık vıcık çamura batmıştır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor