Topaloğlu: Volkan Konak yanlış yaptı!

Trabzonlu sanatçı Mustafa Topaloğlu spor61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un son durumunu Spor61.net'e değerlendiren Topaloğlu , Volkan Konak'ın istifasından teknik direktör Vahid Halilhodzic ve yeni transferlerin formuna kadar birçok ko

Topaloğlu: Volkan Konak yanlış yaptı!

Trabzonlu sanatçı Mustafa Topaloğlu spor61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un son durumunu Spor61.net'e değerlendiren Topaloğlu , Volkan Konak'ın istifasından teknik direktör Vahid Halilhodzic ve yeni transferlerin formuna kadar birçok konuya değindi.

VOLKAN KONAK YANLIŞ YAPTI

Akyazı Spor Kompleksi'ne Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesi konusunun gündeme gelmesinin ardından Trabzonspor üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Volkan Konak'ın yanlış yaptığını söyleyen Topaloğlu "siyasi hareket etmemeliydi" dedi.

Topaloğlu Konak'ın istifasıyla ilgili olarak" Cumhurbaşkanımız sonuç olarak hemşerimizdir. Siyasi konulara sanatçıların dahil olması taraftarı değilim. Sanatçılar ortak değerdir. Trabzonsporumuz bu tip konularla yıpratılmamalıdır. Volkan Konak'ın da bu konudan dolayı tavır almasını uygun bulmuyorum" sözlerini ifade etti.

EN İYİSİ WARİS

Bordo mavili takımın yeni transferlerine değinen Topaloğlu "Transferler gayet iyi, henüz bütünlük sağlanamadı. Bunu maçların skorlarından anlayabiliyoruz. Trabzon çok kıymetli bir şehrimiz. Futbolcuları şehrimize alıştırmalıyız. Bir an önce bütünlük sağlamaları için gerekenler yapılmalıdır. Transferlerin arasında bana göre en iyisi Waris." dedi.

DELİ AKILLILARIN VELİSİDİR

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic'i de boş geçmeyen ünlü şarkıcı " Trabzon'dan haberleri alıyorum, hoca sinirli olduğu için deli gibi diyorlarmış. Bende şunu söyleyeyim onlara; Deli akıllıların velisidir. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor