Tolunay Kafkas olayında hata yaptım

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolunay Kafkas’ın kulüpten gönderilmesinin nedeninin kendi hatası olduğunu vurguladı. Hacıosmanoğlu, “  Trabzonpor’da görev yaptığım süre boyunca fazla hoca ile çalıştım.Bu hocaların a

Tolunay Kafkas olayında hata yaptım

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolunay Kafkas’ın kulüpten gönderilmesinin nedeninin kendi hatası olduğunu vurguladı. Hacıosmanoğlu, “  Trabzonpor’da görev yaptığım süre boyunca fazla hoca ile çalıştım.

2-156.jpg

Bu hocaların ayrılması benden kaynaklanmadı. Tolunay Kafkas’ın ayrılmasında acele karar verdim, bunu kabul ediyorum. Mustafa Hoca’da ise 1461’deki başarısını yakalar umudu ile bekledik ama olmadı. Halilhodziç, ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir türlü kendisini anlayamadım.”ifadelerne yer verdi. 

1-478.jpg

1-480.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor