Tolgay Hamburg'da ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun çaba harcadığı Tolgay Ali Arslan'ın Hamburg'dan kazandığı rakam ve Türk kulüpleri tarafından kendisine önerilen rakam tartışma konusu oldu.Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun mesai harcadığı Tolg

Tolgay Hamburg'da ne kadar kazanıyor?

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun çaba harcadığı Tolgay Ali Arslan'ın Hamburg'dan kazandığı rakam ve Türk kulüpleri tarafından kendisine önerilen rakam tartışma konusu oldu.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun mesai harcadığı Tolgay Ali Arslan için önerilen rakamlar tartışma konusu oldu.

'Sportsearning' adlı spor sitesinde yer alan bilgilere göre Alman kulübü Hamburg'dan yıllık 478 bin Euro kazanan futbolcu için hem Beşiktaş hem de Trabzonspor bu rakamın çok üstünde bir rakam teklif etti.

Tolgay Arslan

Beşiktaş'ın 478 bin Euro kazanan Tolgay'a yıllık 1.4 milyon Euro teklif ettiği Trabzonspor'un ise Beşiktaş'ın yaptığı teklifin üzerinde bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Tolgay'ın babası oğlunun Almanya'da futbol hayını sürdürmesini istediğini söylemiş ancak bir yandanda ibre Beşiktaş'tan yana ifadesini kullanmıştı. Tolgay'ın babasının bu açıklaması transferi maddi unsurların belirleyeceği görüşünün ağırlık kazanmasına neden oldu.

Tolgay'ın Hamburg kulübünden aldığı ücret detayları;
maaş tablo

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor