Tolgay fiyaskosunda Başkanın çıldırtan Çelişkisi

Her fırsatta Trabzonspor'un parasını çok dikkatli kullanmaktan bahseden Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun düştüğü çelişki Tolgay Arslan transferinde açıkça ortaya çıkardı.Gurbetçi oyuncuyla 15 milyona anlaştığını beyan eden ve imza aşam

Tolgay fiyaskosunda  Başkanın çıldırtan Çelişkisi

Her fırsatta Trabzonspor'un parasını çok dikkatli kullanmaktan bahseden Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun düştüğü çelişki Tolgay Arslan transferinde açıkça ortaya çıkardı.

Gurbetçi oyuncuyla 15 milyona anlaştığını beyan eden ve imza aşamasına gelirken bu rakamdan hiç rahatsız olmayan Başkan Hacıosmanoğlu, transfer gerçekleşmeyince ağzındaki baklayı çıkardı, paranın çok olduğunu dile getirdi.

Bakın ne dedi; "Hamburg dönüşümde ben mutluyum 4 senelik maliyeti bize 15 milyon euroya gelecekti. Hayırlısı oldu" Şimdi sormak lazım; Madem kendi deyimiyle '15 milyon çoktu Trabzonspor için hayırlı oldu' neden oyuncuyla 15 milyona anlaştı? Transfer anlaşması sağlansaydı bu parayı verecektin. Sesini de çıkarmayacaktın. Zaten mutluluk pozunu da verdin. İmza gerçekleşmeyince mi fazla olduğu aklına geldi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor