Tolgay Arslan Gerilimi sürüyor

Trabzonspor'un yaptığı görüşmeler sonrasında gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ceo Burak Gürdal  ve Teknik Direktör Ersun Yanal Hamburg'a gitmişti.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ceo Burak Gürdal ve Teknik

Tolgay Arslan Gerilimi sürüyor

Trabzonspor'un yaptığı görüşmeler sonrasında gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ceo Burak Gürdal  ve Teknik Direktör Ersun Yanal Hamburg'a gitmişti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ceo Burak Gürdal ve Teknik Direktör Tolgay Arslan Hamburg'da bir arada fotoğraf çekilmiş ve bu fotoğraf sosyal medyada yer almıştı.

Spor kamuoyu'nun Tolgay'ın Trabzonspor'da olduğunu duyurduğu saatlerde Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile "bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz." açıklamasını yapmıştı.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında futbolcunun Beşiktaş ile anlaşmasının ardından yaşanan gerginliğin devam ettiği şu günlerde bir açıklamada Tolgay Transferinin Beşiktaş lehine sonuçlanmasında etkili isimlerden Erdal Torunoğullarından geldi.

Fanatik'e verdiği açıklamada bu transferin Tolgay'ın Trabzonspor ile görüşmesinden 40 gün önce bittiğini söyleyen Torunoğulları, sosyal medyaya yansıyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Burak Gürdal ve Ersun Yanal'ın birlikte olduğu resim ile ilgili olarak ta “Trabzon Başkanı, fotoğraf çektirmek istemiş, çocuk nezaketen kabul etmiş." ifadelerini kullandı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Hamburg'a gitmesi ile birlikte Tolgay'ın kendisini arayarak "Trabzonspor Başkanı buraya geldi ne yapayım" şeklinde fikir istediğini söyleyen Torunoğulları "Kendisi ile nezaketen görüş" dediğini de iddia etti.

Beşiktaş Dış İlişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları verdiği röportajın bir bölümünde yaptığı açıklamada ise " Biz imzayı attırdıktan sonra fotoğraf çektirdik. Beşiktaş ciddi bir kulüptür.” ifadelerini kullanarak, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yaşanan gerilimin daha da artmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler