TIR otomobile çarptı: 6 yaralı

Bolu'da bir TIR'ın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.Kaza, saat 17.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Karacaağaç mevkiinde bulunan bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi. Bolu'dan Çaydurt istikametine

TIR otomobile çarptı: 6 yaralı

Bolu'da bir TIR'ın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Karacaağaç mevkiinde bulunan bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi. Bolu'dan Çaydurt istikametine seyreden Sami K. (38) idaresindeki 54 H 2680 plakalı TIR, benzin istasyonundan ana yola çıkış yapan ve ışıkları yanmadığı iddia edilen Muhammed Ahmed idaresindeki 27 PV 732 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil refüje çıkarken, araçta bulunan Suriye uyruklu Hıdır Muhammed (9), Adey Muhammed (10), Fatma Muhammed (26), Yusuf Muhammed (2), sürücü Muhammed Ahmed ve 9 aylık İbe Muhammed yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İzzet Baysal Eğitim ve Uygulama Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Hıdır Muhammed ve Adey Muhammed ise İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Gaziantep plakalı dört ayrı araçla Ankara istikametine seyreden Suriyelilerin yemek için mola verdiği, moladan çıkarken D-100 Karayolu'na çıkış yapan ve kazaya karışan otomobilin ışıklarının yanmadığı iddia edildi. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

TIR otomobile çarptı: 6 yaralı

TIR otomobile çarptı: 6 yaralı

TIR otomobile çarptı: 6 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler