TFF'den Kenan İskender mesajı!

Trabzonspor eski Asbaşkanı Kenan İskender, hayatını kaybetti.    Kenan İskender, sabaha karşı saat 03.00 sularında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenan İskender için yarın saat 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlenecek. İske

TFF'den Kenan İskender mesajı!
Trabzonspor eski Asbaşkanı Kenan İskender, hayatını kaybetti. 
 
Kenan İskender, sabaha karşı saat 03.00 sularında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenan İskender için yarın saat 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlenecek. İskender'in cenazesi İskenderpaşa Camii'nde kılınacak olan öğle namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verilecek. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu da resmi internet sitesinden yayımladığı başsağlığı mesajında, "Trabzonspor eski Asbaşkanı, iş adamı Kenan İskender'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kenan İskender'e Allah'tan rahmet, ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler