TFF'de uluslararası kongre

Uluslararası Futbol Hukukçuları Derneği (AIAF) Kongresi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde devam ediyor. TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ve AIAF Başkanı Patricia Moyersoen

TFF'de uluslararası kongre
Uluslararası Futbol Hukukçuları Derneği (AIAF) Kongresi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde devam ediyor.
 
TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ve AIAF Başkanı Patricia Moyersoen'in konuşmalarıyla dün başlayan kongrenin ana başlıklarında; FIFA'nın yeni futbolcu menajerliği düzenlemesi, FIFA'nın oyuncular üzerinde üçüncü şahıs mülkiyetine dair yeni düzenlemeleri ve UEFA'nın Mali Fair Play Talimatı ve diğer konfederasyon uygulamaları yer alıyor. 
 
TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı konuşmasında, Federasyon olarak konukları TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek başladığı konuşmasında TFF'nin de gündeminde olan Üçüncü Parti Sahiplik, Menajerliğin Düzenlenmesi ve Finansal Fair Play gibi konuların tartışılacak olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ve TFF'nin tüm görüşlerden faydalanacağını vurguladı.
 
AIAF Başkanı Patricia Moyersoen ise,  AIAF'ın 2012 yılında 8 avukat tarafından kurulan ve şu an 60 avukata ulaşan bir birlik olduğunu vurgulayarak başladığı açılış konuşmasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun evsahipliği nedeniyle Başkan Yıldırım Demirören ve TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı'ya teşekkür etti.  
 
Öte yandan kongrenin Türk katılımcılarından bir kişiye, New York'ta bulunan St. John's Üniversitesi'nde, Uluslararası Spor Hukuku Yüksek Lisansı (LL.M) için 10.000 USD değerinde bir burs imkanı verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler