Teşkilatımız kimi istiyorsa onu seçsin!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Temayül Yoklamalarıyla alakalı açıklama yaptı.7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 49 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade eden Aydın, “11 Şubat’ta başlayan b

Teşkilatımız kimi istiyorsa onu seçsin!

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Temayül Yoklamalarıyla alakalı açıklama yaptı.

7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 49 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade eden Aydın, “11 Şubat’ta başlayan başvurular 20 Şubat’ta sona erdi. 44’ü parti binamızda 5’i de genel merkezden başvuru yapan 49 tane milletvekili aday adayımızla temayül yoklamasını inşallah yapacağız.” dedi.

DEĞERLENDİRME GENEL MERKEZDE

Temayül yoklamasının anlamı olan bir günde 28 Şubat Cumartesi günü saat 10:00-16:00 arasında 19 Mayıs Spor Salonunda yapılacağını belirten Aydın, “Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü yani bir diğer deyişle teşkilat yoklamasını Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları hiç açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir.” şeklinde konuştu.

ŞÜPHEMİZ YOKTUR

Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız kimi istiyorsa onu seçecektir ve adaletli bir yoklama olacaktır. Teşkilat mensuplarımızın, şehrimize ve memleketimize en fazla fayda sağlayacak olan isimleri seçeceğinden şüphemiz yoktur. Teşkilat mensuplarımıza her hususta olduğu gibi bu hususta da güvenimiz tamdır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler