Terim Olimpiyat Stadı'na el attı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Atatürk Olimpiyat Stadı için düşündüğü proje ortaya çıktı. Buna göre Atatürk Olimpiyat Stadı’nın bir milli takım tesisi haline getirilmesi gündemde. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Terim, bir süredir Olim

Terim Olimpiyat Stadı'na el attı
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Atatürk Olimpiyat Stadı için düşündüğü proje ortaya çıktı. Buna göre Atatürk Olimpiyat Stadı’nın bir milli takım tesisi haline getirilmesi gündemde.
 
Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Terim, bir süredir Olimpiyat Stadı’yla ilgili yeni proje için çalışıyor. Terim’in projesi hayata geçirilirse tüm milli takımların maçlarını bu statta oynayacağı öğrenildi. Proje ile stadın aktif bir tesis haline getirilmesi hedefleniyor.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in bir süredir hayata geçirmek için temaslarda bulunduğu proje çerçevesinde, tesisin İngiltere’deki Wembley Stadyumu gibi tamamen Milli Takım’a ait bir merkez olması planlanıyor.
 
SAHA YÖN DEĞİŞTİRECEK
 
Projeye göre kale arkasından gelen rüzgarın oyuna etkisini azaltmak için öncelikle zemin 90 derece çevrilecek. Ardından şimdiki kale arkası tribünlerin de üzeri kapatılarak rüzgarın etkisi tamamen yok edilecek. Böylece Atatürk Olimpiyat Stadı 4 yanı kapalı bir tesis haline gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler