Muğla'da uyuşturucu baskını - Muğla Haber

Muğla'nın Milas ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Milas Güllük Mahallesi'nde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 10 kişi uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla göz altı

Muğla'da uyuşturucu baskını - Muğla Haber

Muğla'nın Milas ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Milas Güllük Mahallesi'nde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 10 kişi uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla göz altına alınarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, cumhuriyet savcısına ifade vermek için jandarma ekipleri eşliğinde Milas Adliyesi'ne getirildi.

Milas ve Güllük Jandarma Komutanlığı ekipleri; Güllük Mahallesi'nde bazı kişilerin gençlere uyuşturucu sağladıkları ihbarını değerlendirerek dün gece saatlerinde, mahalleye gelen 4 aracı durdurdu. Durdurulan araçta, uyuşturucu dedektör köpeği Engel'in de katılımıyla yapılan aramalarda bir otomobilde 310 gram esrar, 79 adet uyuşturucu hap, çakı ve muşta gibi malzemeler ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda; S.S, C.S, M.A, M.A, O.Ö, U.Ş, Y.Y, V.G, ve A.E. gözaltına alındı.

iha-20160307aw679908-3-t.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem