TEOG 2015 2. dönem sınavları ikinci oturumu başladı

TEOG sistemi kapsamında, 8.sınıf öğrencilerine yönelik 2.dönem sınavlarının ikinci oturumu başladı. 1 milyon 282 bin 512 öğrencinin ter döktüğü sınavların ikinci oturumu 09.00'da Fen ve Teknoloji ile başladı. Öğrenciler ardından saat 10.10'da T.C. İnkılâp

TEOG 2015 2. dönem sınavları ikinci oturumu başladı

TEOG sistemi kapsamında, 8.sınıf öğrencilerine yönelik 2.dönem sınavlarının ikinci oturumu başladı. 1 milyon 282 bin 512 öğrencinin ter döktüğü sınavların ikinci oturumu 09.00'da Fen ve Teknoloji ile başladı. Öğrenciler ardından saat 10.10'da T.C. İnkılâp Tarihi, 11.20'de ise Atatürkçülük ve Yabancı Dil yazılıları ile devam edecek. Yazılılarda 20 sorunun yanıtlanması için öğrencilere 40'ar dakika süre verilecek.

Bu kapsamda saat 08.00 sıralarında sınava girecek olan bazı öğrenciler Kuleli Ortaöğretim Okulu'nda erkenden gelerek beklemeye başladı. Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, ilk oturumda Matematiğin zor olduğunu ama güzel bir lisede öğrenim görebilmek için iyi bir puan almaları gerektiğini belirtti. Bazı öğrenciler ise velileriyle birlikte okul bahçesine gelerek beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler