Temsili validen emniyet müdürüne talimat!

Ordu’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ordu Merkez İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Zeynep Şevval Baş, vali koltuğuna oturarak kısa süreliğine Ordu Valiliği görevini üstlendi. Ordu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Vali İrfan B

Temsili validen emniyet müdürüne talimat!
Ordu’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ordu Merkez İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Zeynep Şevval Baş, vali koltuğuna oturarak kısa süreliğine Ordu Valiliği görevini üstlendi.
 
Ordu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Vali İrfan Balakanlıoğlu’nun koltuğuna Zeynep Şevval Baş, oturdu. Ordu Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Baş, ilk olarak çocukların rahatça oynayabileceği sertifikalı güvenlikçilerin olduğu parklar oluşturulmasını istedi. Kısa süreliğine vali koltuğuna oturan Zeynep Şevval Baş’a Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan eşlik etti.
 
MİNİK VALİDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE TALİMAT
 
Ordu’daki kaldırım işgallerine dikkat çeken minik Vali Zeynep Şevval Baş, Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur’u arayarak araçların kaldırılması için talimat verdi. Verilen emre Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur’un "Baş üstüne" şeklindeki cevabı minik valiyi onurlandırırken, Zeynep Şevval Baş, vali olmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi. Vali Baş ayrıca, sahil yolunda bulunan alanların ağaçlandırılmasını ve insanların doğa ile buluşabileceği alanların oluşturulmasını talep etti. Ordu’nun, ambleminde bulunan oksijen logosuna uygun bir şehir olmasını isteyen Baş, kentsel dönüşümle düzensiz binalar yerine ağaç dikilmesi talebinde bulundu.
 
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Türkiye’de 2 bayan valinin görev yaptığını söylemesi üzerine şaşıran minik Vali Zeynep Şevval Baş, kadın valilerin artmasını istedi. Buna gerekçe olarak da kadın-erkek eşitliğini gösterdi. Hatıra fotoğrafının ardından görev değişimi sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel