Televizyon izlerken eve araç girdi!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde karayolunda seyir halindeyken çarpışarak hızını alamayan kamyonet ve minibüs yol kenarındaki iki katlı bir evin duvarına çarparak durabildi. Evin duvarı ve penceresi hasar görürken 2 sürücüyle evde televizyonda maç seyredenle

Televizyon izlerken eve araç girdi!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde karayolunda seyir halindeyken çarpışarak hızını alamayan kamyonet ve minibüs yol kenarındaki iki katlı bir evin duvarına çarparak durabildi. Evin duvarı ve penceresi hasar görürken 2 sürücüyle evde televizyonda maç seyredenlerden 2 kişi yaralandı.

Olay dün gece Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Coşkun Şahin'in kullandığı 52 FT 466 plakalı minibüs ile Ahmet Polat'ın yönetimindeki 52 FL 584 plakalı kamyonet Ordu-Giresun karayolunda seyir halindeyken kontrolden çıkarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hızını alamayan kamyonet ve minibüs yol kenarında bulunan iki katlı eve çarparak durabildi. Evin duvarı ve penceresi hasar görürken, çarpmanın şiddetiyle içerideki bazı eşyalarda kırılarak kullanılmaz hale geldi. Sürücüler Coşkun Şahin ve Ahmet Polat ile evin içinde kanepede oturarak maç seyreden Emine Öztürk ile Göktuğ Öztürk yaralandı. Yaralılar ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evde ailesi ve komşularıyla oturup televizyonda maç seyrettikleri esnada gürültü sesi duyduklarını, evin duvarının devrilmesi ve pencere camının kırılmasıyla büyük şok yaşadıklarını belirten ev sahibi Feyzullah Öztürk "Eşim, ağabeyim ve yeğenim vardı televizyonda oturma odasında maç seyrediyorduk. Birden gürültü duyduk, pencereye yönelip bakana kadar pencere camı kırıldı, duvar delindi büyük şok yaşadık. Evdeki eşyalarımızda zarar gördü" dedi.

Kazanın ardından kamyonet ve sürücü çekici ile çekildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber