Tekelioğlu'nun Fener taktiği!

Trabzonspor'da, Sadi Tekelioğlu Fenerbahçe'yi imha planını belirledi... Bordo-Mavililer’de teknik direktör Sadi Tekelioğlu, pazartesi akşamı Fenerbahçe’ye karşı nasıl bir taktik uygulayacağını belirledi.   Öncelikle oyundaki dengeyi sağlamak ve rakibinin

Tekelioğlu'nun Fener taktiği!
Trabzonspor'da, Sadi Tekelioğlu Fenerbahçe'yi imha planını belirledi... Bordo-Mavililer’de teknik direktör Sadi Tekelioğlu, pazartesi akşamı Fenerbahçe’ye karşı nasıl bir taktik uygulayacağını belirledi.
 
Öncelikle oyundaki dengeyi sağlamak ve rakibinin güçlü orta sahasıyla başa çıkmak isteyen Tekelioğlu, N’Doye’yi kulübeye çekerek tek forvet Cardozo ile mücadele etmeyi planlıyor.
 
Başarılı hoca, orta sahada ise Okay, Mbia ve Mehmet Ekici’ye görev vererek Sarı-Lacivertliler’in dirençli orta alanına karşılık vermeye çalışacak. Tekelioğlu, orta alandaki üstünlüğün galibiyeti getireceğine inanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler