Tekelioğlu'nun en büyük kozu ve kararsızlığı

Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynanacak olan maç öncesi olağanüstü hal ilan edildi. Deplasmanda oynanacak olan maçtan galibiyetle dönmeyi arzulayan bordo-mavili takımda krizler ise unutuldu. Antrenmanlarda oyuncuların yüzleri gülerken, teknik direktör Sad

Tekelioğlu'nun en büyük kozu ve kararsızlığı
Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynanacak olan maç öncesi olağanüstü hal ilan edildi. Deplasmanda oynanacak olan maçtan galibiyetle dönmeyi arzulayan bordo-mavili takımda krizler ise unutuldu. Antrenmanlarda oyuncuların yüzleri gülerken, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile futbolcuların hırsından fazlasıyla memnun. Tüm futbolcuların istekli oluşu nedeniyle oynatacağı 11'i belirlemekte zorlanan tecrübeli teknik adam, orta sahayı kalabalık tutarak rakibi baskı altına almayı amaçlıyor. 
 
Forvet kararsızlığı 
Futbolcularından antrenmanlarda sık sık şut çekmelerini isteyen Tekelioğlu, Cardozo ile N'Doye arasında ise seçim yapamıyor. Deplasmandaki maçta daha çok pres yapmak isteyen Tekelioğlu'nun tercihini yine N'Doye'den yana kullanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna girip, takımına galibiyeti getiren golü atan Mehmet Ekici'nin ise Fenerbahçe maçında 11'de olacağı öğrenildi. Ekici hem uzaktan şutlarla, hem de frikiklerde gol arayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor