Tekelioğlu'ndan hakeme bombardıman!

Trabzonspor’un Bursaspor’a 4-2 yenildiği karşılaşmanın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu şöyle konuştu; Öncelikle Bursaspor’u ve bu stadı yapanları kutlamak gerekir. Onlar bizden daha çok mğücadele ede

Tekelioğlu'ndan hakeme bombardıman!

Trabzonspor’un Bursaspor’a 4-2 yenildiği karşılaşmanın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu şöyle konuştu;

Öncelikle Bursaspor’u ve bu stadı yapanları kutlamak gerekir. Onlar bizden daha çok mğücadele ederek maçı istedi. Biz öne geçtik ve daha dikkatli olmamız gerekirdi ama olmadı. Bunu şimdiye kadar söylemedik ama 3 tane pozisyon var. 1. Golde Marin'e yapılan faul, 2.si Sercan'ın penaltıs,ı 3.sü  Faty'nin ikinci sarı karttan atılması laımdı. Yani bir maçta bu kadar tartışmalı pozisyon olur mu. 3 hakem durup bir pozisyonu çözemiyorsun. Sezon başından beri böyle penaltı kazanmadık. Bu penaltıyı İstanbul takımlarına karşı verebilirmiydi merak ediyorm. Tam bir hakem rezaleti . Kazansak bile hakettiğimz bir galibiyet olmazdı. 5-0 dan bile maç kaybedebilirsiniz.  Oyun oynamadıktan sonra rakip sizden daha çok mücadele ederse kazanır.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor’un bütün oyuncuları hepimiz bu maç buraya getirmemeliydi. Yeni açılan sahalar tesisler için kurban keserler heralde bugün de bizi bu şekilde düşündüler. Bunun hesabını umarım MHK ve hakem düşünmelidir. İnşallah bu Serkan Çınar’a uzun süre maç vermezler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor