Tekelioğlu gençlere güveniyor

Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçı sonrası alınan kadro dışı kararları ve Erkan Zengin ile yolların ayrılmasının ardından genç isimler Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Melih Kabasakal ve Savaş Çakır A takıma dahil edilirken, hocaları Sadi Tekelioğlu'n

Tekelioğlu gençlere güveniyor
Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçı sonrası alınan kadro dışı kararları ve Erkan Zengin ile yolların ayrılmasının ardından genç isimler Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Melih Kabasakal ve Savaş Çakır A takıma dahil edilirken, hocaları Sadi Tekelioğlu'ndan tam destek aldılar.
 
Oyuncularına güvendiğini söyleyen Tekelioğlu kendilerini göstermek için fırsat yakaladıklarını belirterek " Her dakika onlar için büyük bir fırsat. Ortaya koyacakları performans, alt yapıya olan güveni biraz daha artıracak. Ben onların bu formayı giydikleri sürece başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah bizi mahçup etmezler” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor