Tarihi Konakta Piyano Ve Flüt Resitali

Ramazanoğlu Konağı Resitalleri unutulmaz dinletilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın geliştirdiği "Kentin Simge Mekanlarının Kültür ve Sanatla Buluşturulması" projesi kapsamında değerlendirilen Tarihi Ramazanoğl

Tarihi Konakta Piyano Ve Flüt Resitali

Ramazanoğlu Konağı Resitalleri unutulmaz dinletilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın geliştirdiği "Kentin Simge Mekanlarının Kültür ve Sanatla Buluşturulması" projesi kapsamında değerlendirilen Tarihi Ramazanoğlu Konağı, her hafta farklı bir müzik dinletisi ile müzikseverleri bir araya getiriyor.

25 Kasım akşamı saat 19:00'da, piyanist Ayça Kocatürk'ün piyano ve flüt dinletisi ile sahne aldığı gecede, tarihi konağın konukları adeta büyülendi. Birbirinden güzel eserleri ardı ardına sergileyen Kocatürk, yaklaşık bir saat boyunca sahnede kaldı.

Aralık ayı sonunda kadar çellodan, tambura, cazdan gitara kadar her türlü dinletiye ev sahipliği yapacak Tarihi Ramazanoğlu Konağı Resitalleri" ne katılım ücretsiz olup, kontenjan kişi sayısı ile sınırlıdır. Bilgi ve rezervasyon, 0322 455 38 33 no'lu telefondan yapılmaktadır.

Tarihi Konakta Piyano Ve Flüt Resitali

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler