Taksim metrosunda bomba araması yapıldı

Hacıosman-Yenikapı arasında çalışan metronun Taksim istasyonunda yapılan bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. İstasyon yolcu girişine kapatılırken, yapılan aramalar sonucunda herhangi bir bomba veya şüpheli pakete rastlanmadı.Edinilen bilgi ve iddialara gö

Taksim metrosunda bomba araması yapıldı

Hacıosman-Yenikapı arasında çalışan metronun Taksim istasyonunda yapılan bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. İstasyon yolcu girişine kapatılırken, yapılan aramalar sonucunda herhangi bir bomba veya şüpheli pakete rastlanmadı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, olay 12.00 sıralarında meydana geldi. Polisi arayan bir vatandaş, Taksim metrosunda bomba olduğuna dair ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine polis ekipleri Taksim Metrosunu boşaltırken metroya giriş ve çıkışlara kapattı. Metronun boşaltılmasıyla birlikte bomba uzmanı köpek eşliğinde polis ekipleri metroda arama yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren arama sonucunda metroda herhangi bir şüpheli bir şeye rastlanmadı. Vatandaşların metroyu kapalı görmesi üzerine ise polis ekipleri ve özel güvenlik ekipleri elektrik arızası olduğunu söyledi. Metro tekrar vatandaşlara açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler