Survivor'da yine sinirler fena gerildi

Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu hafta Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Ünlüler, dokunulmazlık oyununa çok iyi başlasa da Gönüllüler bir kez daha Acun'un deyimiyle efsane bir dönüş yaptı ve oyunu kazandı. Bu arada Survivor'da

Survivor'da yine sinirler fena gerildi
Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu hafta Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Ünlüler, dokunulmazlık oyununa çok iyi başlasa da Gönüllüler bir kez daha Acun'un deyimiyle efsane bir dönüş yaptı ve oyunu kazandı. Bu arada Survivor'da Bozok ve Hakan bir kez daha karşı karşıya geldi. Bozok, temas nedeniyle ceza alırken dokunulmazlık oyununda yapılan bir hareket bir kez daha oyunları geldi. Konsey oylamasında ise elemeler için eşit oy alan Berna ve Hakan'ın isimleri belirlendi.

Survivor All Star adasına damga vuran dokunulmazlık oyunundaki Bozok ve Hakan kavgası oldu. Bozok yarışma sırasında sınırları aştı ve Hakan'a kafa attı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU
 
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Doğukan, dokunulmazlık sembolünü kazanırken Ünlüler yarışmaya iyi başladı. Üst üste aldıkları puanlarla öne geçen Ünlüler, 4-1'den sonra kaybetmeye başladı.

DOKUNULMAZLIĞI GALİBİ GÖNÜLLÜLER OLDU

Başlayan puan kayıpları Ünlüler'i zora soktu. Üç haftadır üst üste kaybeden ve yemek ödüllerini kazanamayan Ünlüler, sahana gönüllülere karşı büyük bir kayıp yaşadı ve dokunulmazlık oyununu kaybetti.

SURVİVOR'DA KİM YAZILDI BU HAFTA KİM ELENECEK?

Dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler için ada konsey kuruldu. Bireysel dokunulmazlığı Doğukan Manço kazanınca oylamanın sonucu da beklenenden farklı çıktı. 

Merve Aydın , Anıl Tetik ve Berna oylamada Hakan Hatipoğlu'nu yazdı. Serenay, Doğukan ve Hakan ise Berna'yı yazarak elemeye dahil etti. Bu hafta Survivor'da kim elendi sorusunun ilk yanıtı için Hakan ve Berna isimleri çıkmış oldu. İşte Survivor 24 Mayıs akşamı ada konseyinde yapılan oylama;

BOZOK DİSKALİFİYE OLDU 1 HAFTA YOK

Acun, bu haftaki oyunlarda Hakan'a temas eden Bozok'u uyardı ve konuyla ilgili bir değerlendirme yapıldığını söyledi. Buna göre Bozok, yeni oyunlarda bir hafta boyunca olmayacak.

Bu arada dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'in yarışmayı kazanmasıyla birlikte ortalık yine karıştı. Eline aldığı kumları atan Bozok'a tepki ise Hakan'dan geldi. 

HAKAN'DAN BOZOK'A SUÇLAMA

Yaşanan olaydan dolayı Hakan'dan özür dilemeyeceğini söyleyen Bozok ise yaşananların nedenini yapılan tahrike bağladı. İşte Bozok'un o sözleri;

"Tahrik var ve beni tahrik ediyor. Daha önce Turabi'yi de tahrik ediyor. Oyun sonunda bağırması yeni çıktı. Ben oyun sonunda kendimden geçiyorum. Benim önümde benim bağırdığım gibi o da bağırınca sinirler geriliyor."

Hakan ise oyun boyunca Bozok'tan özür dilemesini beklediğini; yaşananların ise kendisini üzdüğünü söyleyen Hakan, yarışmacıların ekran başındakilere de örnek olması gerektiğini ifade etti. Hakan konseyde şunları söyledi;

"İlk olarak ben bugün yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğumu söylemek isterim. Bugün konsey başlarken bir özür beklerdim. Geç bir an ama yine de özür dileseydi kabul edebilirdim. Survivor, bir açlık oyunu değil. Bir ödül oyunu değil. Bugün oyun alanında benden özür dileseydi bana temas ettiği kafasını gider öperdim.

Bozok'la geçtiğimiz hafta da yine benzer bir olay yaşandı. Bugün olan olayda ise herhangi biçimde Bozok'la göz göze bile gelmedim. Aramızda bir baba var ve o da Bozok. İyi örnek olmalıyız, güzel şeyler yapmamız lazım. Bir kere takımım bana sahip çıktı bu olayda. Kendilerine de teşekkür ederim. Bizim patilerim var diye kedi sanmasınlar gerekirse aslan kesilirim. Bunun dışında herkesten humanistlik bekliyorum ve onun da sözde kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugün Hasan'ın da bana söylediği bir söz beni kırdı. Onun gibi humanist birisinin olayı böyle algılamaması lazım. Bugün üzgünüm ve dediğim gibi bugün ayrı bir üzgünüm. Tek istediğim şey ahlaklı ve centilmence bir mücadele etmektir. Burayı ailemiz izliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler