Survivor'da Hasan Turabi kavgası mahkemelik mi oluyor?

Survivor All Star'da yarışan  Hasan Yalnızoğlu, ‘Turabi size o kadar hakaret etmişken, siz nasıl oldu da saygı içerisinde kendinizi ifade ettiniz?’ sorusuna şu yanıtı verdi:“Bana etmiş olduğu hakaretleri tabi ki de duydum. Her lafa verecek bir cevabım var

Survivor'da Hasan Turabi kavgası mahkemelik mi oluyor?

Survivor All Star'da yarışan  Hasan Yalnızoğlu, ‘Turabi size o kadar hakaret etmişken, siz nasıl oldu da saygı içerisinde kendinizi ifade ettiniz?’ sorusuna şu yanıtı verdi:

“Bana etmiş olduğu hakaretleri tabi ki de duydum. Her lafa verecek bir cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye? Benim ona her sorduğum soru, saygı çerçevesinde olmuştur. O kişi hakkında kötü diye düşünüyorsam ‘kötü’ dedim, ama isminin başına ne sıfat ekledim, ne de hakaret ettim. Ama o benle ilgili gerek hareketleriyle gerekse söyledikleriyle ağza alınmayacak, kendinden büyük insana söylenmeyecek şeyleri söyledi.

"BU BİR HAKARET!..”

Hem büyüklere sevgi ve saygıdan bahsediyorsun, ‘anne ve babamdan ben saygı ve adamlık öğrendim’ diyorsun, ama söylediklerinle yaptıkların uyuşmuyor… Ben yanlış bile yapsam hiçbir şekilde uygun olmayan sözlerde bulunuyorsun. Tabii ki de bu bir hakaret. Hukuken bunun bir karşılığı varsa onu aramak isterim!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler