Survivor'a birleşme öncesi kim veda etti? 26 Nisan

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan ve ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'da birleşme partisi öncesinde son eleme heyecanı yaşandı. Bir önceki hafta dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler

Survivor'a birleşme öncesi kim veda etti? 26 Nisan

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan ve ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'da birleşme partisi öncesinde son eleme heyecanı yaşandı.

Bir önceki hafta dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerden Serkay ve Gizem Kerimoğlu'nun ismi elenmek üzere belirlenmişti. Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununda ise Ünlüler takımı kaybetmiş ve ada konseyinde yapılan oylamada en çok ismi yazılan isim Tuğba Özay, elenmek üzere belirlenen 3. kişi oldu. Dokunulmazlık hakkı kazanan Atakan ise elenmesi için Semih'in adını verince 4. isimde belirlenmiş oldu. Böylelikle Survivor'da elenmek üzere isimleri belirlenen dört isim Serkay Tütüncü, Gizem Kerimoğlu, Tuğba Özay ve Semih Öztürk oldu.

Bu akşam yapılan ada konseyinde Survivor'a veda eden Trabzonlu isim Tuğba Özay oldu. 

eleme-gecesi-001.jpg

ÜNLÜLERDE MÜTHİŞ ÖDÜL SONRA TARTIŞMA

Bu akşam yayınlanan yeni bölümde ilk olarak ödül oyununu kazanan ünlüler helikopterle gezinti yaptıktan sonra kahve tarlalarına, üretim tesislerini gezdiler ve kahve içtiler. ardından yemek yiyen ünlüler takımı daha sonra adalarına dönmek için araca bindikleri sırada Tuğba Özay ve Hagihan çok hararetli bir şekilde tartıştı. 

FİNAL SEMBOL OYUNUNDA BÜYÜK REKABET

Yeni bölümde oynanan final sembolü oyununda kızlar ve erkekler olarak yarışan yarışmacılar önce ilk parkurdan geçerek ilk puzzle'ı ardından ikinci parkurkan geçerek ikinci puzzle'ı yaptılar ve sapanla 5 seramiği kırmaya çaıştılar. Erkeklerde Final sembolünü Efecan kazanırken kızlarda da Gizem Memiç kazandı ve mor odaya giderek müzik dinleyecek ve köfte patates yiyecek takım ise gönüllüler oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya