Survivor kim elendi?

Survivor All Star'da bu akşam eleme heyecanı var. Konseyde adı öne çıkan Merve Oflaz ve Almeda'dan kimin eleneceği merak konusu oldu. Haftanın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerden SMS birincisi kim olacak olacak ve adadan gitmesi için kimin ismini sö

Survivor kim elendi?

Survivor All Star'da bu akşam eleme heyecanı var. Konseyde adı öne çıkan Merve Oflaz ve Almeda'dan kimin eleneceği merak konusu oldu. Haftanın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerden SMS birincisi kim olacak olacak ve adadan gitmesi için kimin ismini söyleyecek? Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından adaya veda eden isim Seda olmuştu. İşte Survivor All Star 23.bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar burada!
 
SURVİVOR ALL STAR TARİHİNDE BİR İLK!

Ada konseyinde 4 isim adaya veda etmek için ön plana çıktı. Survivor All Star'da Merve Oflaz tekrar adının ada konseyine anılmasına çok bozuldu. Merve Oflaz geçen hafta da adada istenmeyen isim olmuştu fakat Ahmet Dursun'un rahatsızlığı yüzünden adadan ayrılması gerektiği için son anda topun ağzından döndü. Fakat Merve Oflaz bu hafta yine adadan gönderilmek üzere konseyde adı yazıldı.  Survivor yeni bölüm ilginç anlar yaşanacak. Ada konseyinde 4 isim ada da kalma mücadelesi verecek. İşte Survivor All Star'da son gelişmeler
 
HAKAN'IN KULİS ÇALIŞMALARI
 
Hakan Hatipoğlu ise, dokunulmazlık oyununda Berna Canbeldek ise girdiği tartışmadan sonra adada onun kalmaması gerektiğini söyledi. Hakan Hatipoğlu yaptığı kuliste Berna'nın gönderilmesi için Serenay'ı şimdiden işlemeye başladı. Çünkü Serenay bu akşam ada konseyinde bir isim söyleyecek ve sms oylamasına göre adadan gidecek isim bu akşam belli olacak.

SURVIVOR'DA GÖZYAŞLARI SEL OLDU
 
Acun Ilıcalı'nın ödül oyununda ki süprizi yarışmacıların ailelerinden gelen mektuplar oldu. Ödül oyunu öncesi yarışmacılar ailelerinden haber alacakları duyduğu anda gözyaşları sel oldu. Yarışmacılar ödülü duyunca daha hırslanacak ve daha agresif hareket edecek. Doğal olarak her bölümde olduğu gibi kavgalar va bağrışmalar kaçınılmaz olacak.
 
SURVIVOR BOZOK VE HAKAN BİRBİRİNE GİRDİ
 
Survivor All Star Hakan Hatipoğlu ve Bozok kavgası geceye damgasını vuracak. Yarışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hakan Hatipoğlu birbirne girdi. Bozok'un yarışma sırasında 'Hadi lan ordan patates' lafı üzerine deliye dönen Hakan Hatipoğlu kendini kaybetti.
 
SURVİVOR'DA OYLAMA HEYECANI!
 
Survivor’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Oldukça zorlu olan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Survivor All Star yarışması 29 Mart Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu sonucunda sms eleme oylamasına ünlüler takımından kalan isimler belli oldu.
 
Dokunulmazlık oyununu bu hafta kaybeden ünlüler takımında yapılan kişisel dokunulmazlık oyununu ise Merve Aydın kazandı ve konseyde adının yazılmaması için kendisini korumaya almış oldu.
 
Yapılan konseyde ise Hakan’ın tartıştığı Berna, Hakan ismini yazarken, diğer yarışmacılar Merve Oflaz ve Almeda’nın adını yazdı. Kendilerine 4'er oy çıkan Merve Oflaz ve Almeda eşit oy aldıkları için sms oylamasına kalan iki isim oldu. Sms oylaması sonucunda ise en fazla oyu alan yarışmacı bir kişinin daha ismini söyledi.
 
ELEMEYE NEDEN 4 YARIŞMACI KALACAK?
 
Ancak iki hafta önce Ahmet Dursun’un mide rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan çıkartıldığı hafta ünlüler takımı elemeye gidemediği ve en fazla oyu alan isim olan Serenay o hafta isim söyleyemediği için ortaya ilginç bir durum çıktı. Bir yarışmacının ismini söyleme hakkı duran Serenay, bu oylamadan birinci çıkmadığı takdirde bile bir yarışmacıyı daha eleme oylamasına yollayabilecek. Serenay’dan başka biri sms oylamasında birinci olursa da yine bir isim daha söyleyecek ve böylece elemeye 4 yarışmacı kalmış olacak.
 
Survivor All Star’dan kimin eleneceği ise 31 Mart Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.
 
29 MART ADA KONSEYİ OYLAMA SONUÇLARI
 
MERVE OFLAZ 4 OY, ALMEDA 4 OY, HALAN 1 OY
 
Survivor’ın 29 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Berna ve Sahra arasında küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Dokunulmazlık oyununda Berna’yla yarışan Begüm geride kalınca yarışmayı adeta bıraktı.
 
Berna’nın farklı bir şekilde rahat kazandığı oyun sonrasında gönüllüler takımından Sahra ‘Begüm bırakmasan kazanırdın’ diye seslenmesi üzerine Berna ‘B.k kazanırdı’ diye bağırdı. Bu sözlerin ardından ise ortalık karıştı. Gönüllüler takımı üyeleri Berna’ya sözlerinden dolayı tepki gösterirken, Berna ile Sahra arasında da çok sert bir tartışma yaşandı. Berna’nın Sahra’ya söylediği sözler ortamı inanılmaz gerdi. Berna’nın bu lafı üzerine Sahra da karşılık verince ortalık karıştı.
 
Berna Sahra’nın yüzüne karşı defalarca ‘B.k’ kelimesini kullanırken, daha sonra ise Sahra’nın üzerine yürüdü. Bu sırada Sahra, Berna’nın ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan Hakan’la da tartıştı. Kavgaya son noktayı sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı koydu. Acun Ilıcalı, Berna’yı bu tarz kelimeler kullanmaması konusunda uyardı. Acun Ilıcalı, tartışmayı, ‘Ciddi uyarıyorum, böyle devam ederseniz elenirsiniz’ uyarısıyla bitirdi.
 
BERNA İLE SAHRA ARASINDA KAVGA DİSKALİFİYE İLE SONUÇLANMIŞTI
 
Survivor yarışmasında geçen sene de mücadele eden Berna ve Sahra arasında Tokatlı kavga yaşanmıştı. 2014 yılında Survivor yarışmasında kavga ettiği Sahra’ya tokat atan Berna Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu sene de aynı yarışmada mücade eden iki isim önce gönüllüler takımına seçilmiş ancak yarışmanın ilk gününde geçen seneki kavga nedeniye Berna ünlüler takımına alınmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya