Survivor dönüşü Ahmet Dursun'a acı şok

Survivor All Star'dan geçtiğimiz hafta mide rahatsızlığı sebebiyle veda etmek zorunda kalan eski futbolcu Ahmet Dursun babası İsmet Dursun'un ölümü ile yıkıldı.Survivor'a rahatsızlık sebebi ile erken veda ile hem kendisi hem de sevenlerini yıkan Ahmet Dur

Survivor dönüşü Ahmet Dursun'a acı şok

Survivor All Star'dan geçtiğimiz hafta mide rahatsızlığı sebebiyle veda etmek zorunda kalan eski futbolcu Ahmet Dursun babası İsmet Dursun'un ölümü ile yıkıldı.

Survivor'a rahatsızlık sebebi ile erken veda ile hem kendisi hem de sevenlerini yıkan Ahmet Dursun'a bir yıkımda babasından geldi. Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun önceki gün hayatını kaybetti.

 

İsmet Dursun'un cenazesinin ise 2 Nisan Perşembe günü Esenler Fatma Hatun Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

ekran-resmi-2015-04-01-08.56.31.png

İsmet Dursun hayatını kaybetti. Siyah-Beyazlı kulüp vefat haberinin ardından resmi siteden başsağlığı mesajı yayımladı.

Açıklama şöyle;

"Unutulmaz futbolcularımızdan Ahmet Dursun’un babası İsmet Dursun’un vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler