Sürmene'de dolandırıldı İstanbul'da yakalandı

Haber61- Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene ilçesinde telefon dolandırıcılarının kurbanı olan F.D, ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şikâyetçi oldu. Buradaki ifadesinde F.D, çeşitli bahaneler ile kendisinin kandırıldığını ve 16 Bin TL’sinin İ.Z ve S.Ç isim

Sürmene'de dolandırıldı İstanbul'da yakalandı

Haber61- Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene ilçesinde telefon dolandırıcılarının kurbanı olan F.D, ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şikâyetçi oldu. Buradaki ifadesinde F.D, çeşitli bahaneler ile kendisinin kandırıldığını ve 16 Bin TL’sinin İ.Z ve S.Ç isimli şahıslar tarafından alındığını ileri sürdü. Sürmene İlçe Emniyet müdürlüğü İstanbul ilinde ikamet eden iki şahsın yakalanması için İstanbul Emniyetinden yardım istedi. Burada yapılan çalışmalarda yakalanan 2 şahıs dan 16 bin TL alınarak F.D’ye teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler