Sürmen'den istifa çağrısı

Trabzonspor Olağan Genel Kurul'unda Ali Sürmen sert açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hukuk vurgusu yapan Sürmen şöyle konuştu; "Ben hukuk tanımam diyen çok insanlar gördüm. 1978'den beri avukatlık yapıyorum ama sonra hukuk tanımayanların bize gelipte b

Sürmen'den istifa çağrısı
Trabzonspor Olağan Genel Kurul'unda Ali Sürmen sert açıklamalarda bulundu.
 
Konuşmasında hukuk vurgusu yapan Sürmen şöyle konuştu;
 
"Ben hukuk tanımam diyen çok insanlar gördüm. 1978'den beri avukatlık yapıyorum ama sonra hukuk tanımayanların bize gelipte bizi nasıl kurtarıcaksın diyenleri biliyorum . Onun için özellikle yönetimden hele hele milletvekilliği yapmış abilerden bu genel kuruluda istifa etmesini bekliyoruz. Ayrıca yönetimin hepsini istifaya davet etmiyorum. Bu hukuksuzluğa rağmen utanmadan alanmadan hala o yönetim koltuğunda oturanları istifaya çağırıyorum. Bütün tv kayıtlarından anlışılacağı üzere yüzde 25 oy alan da şuanda divanda oturuyor. Trabzonspor'u mahkemelere taşımanın bi esprisi var mıdır? Bizim itirazımız bunadır... Ayrıca bugün salonda delege olmayan bir çok insan olduğunu görüyorum. Bu insanların hemen buradan  çıkarılması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor