Şüpheli çantayla selfie !

Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı önünde unutulan şüpheli çanta, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, şüpheli çantayla selfie çeken vatandaşlar "pes" dedirtti.Cumhuriyet Anıtı'nın önüne bırakılan bir sırt çantasını g

Şüpheli çantayla selfie !

Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı önünde unutulan şüpheli çanta, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, şüpheli çantayla selfie çeken vatandaşlar "pes" dedirtti.

Cumhuriyet Anıtı'nın önüne bırakılan bir sırt çantasını gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler anıt çevresine güvenlik şeridi çekerek, çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Bu sırada bazı vatandaşlar ile turistlerin, şüpheli çantayla selfie çekmesi "pes" dedirtti.

Öte yandan, Taksim Meydanı, Sıraselviler Caddesi araç trafiğine, İstiklal Caddesi'nden anıt yönüne giriş ise yaya trafiğine kapatılarak vatandaşların uzaklaşması istendi. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları, paketi inceleyerek fünye ile kontrollü patlatma gerçekleştirdi. Patlatılan çantadan giysi çıkarken, patlama sırasında olayı izleyen ve cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşların korktuğu gözlendi. Polisi alarma geçiren şüpheli çantanın patlatılmasının ardından, Cumhuriyet Anıtı ve çevresi yaya ve araç trafiğine yeniden açıldı. Polis, çantayı incelemek üzere emniyete götürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler