Süper Ligde flaş ayrılık!

Spor Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor’da teknik direktör Okan Buruk görevinden istifa etti. Ligde son 4 maçını kaybeden ve 5 haftadır galibiyete hasret olan kırmızı-beyazlılarda 2. teknik direktör de başarı getiremedi.   Sergen Yalçın’ın 9. haftanı

Süper Ligde flaş ayrılık!
Spor Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor’da teknik direktör Okan Buruk görevinden istifa etti. Ligde son 4 maçını kaybeden ve 5 haftadır galibiyete hasret olan kırmızı-beyazlılarda 2. teknik direktör de başarı getiremedi.
 
Sergen Yalçın’ın 9. haftanın ardından istifası sonrasında takımın başına geçen Buruk, 4-0’lık Osmanlıspor karşılaşması sonrasında başkan Mecnun Otyakmaz’a istifasını sunduğunu belirtti.
 
Sivasspor, Okan Buruk’un ayrılık mesajına resmi sitede yer verdi;
 
“Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz’a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum.”
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler