Süper Lig yayınlarında tarihi anlaşma

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, TFF'nin Riva'da yer alan idari merkezinde yapılacak toplantı saat 11.00'de başlayacak. Toplantıya TFF Başkanı Yıldırım

Süper Lig yayınlarında tarihi anlaşma
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı yarın İstanbul'da bir araya gelecek.
 
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, TFF'nin Riva'da yer alan idari merkezinde yapılacak toplantı saat 11.00'de başlayacak. Toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birliğe üye kulüplerin başkan ve temsilcileri katılacak.
 
Toplantıda Süper Lig AŞ'nin kurulması, yayın hakları ve pazarlama konularının görüşüleceği öğrenildi. 
 
TARİHİ ANLAŞMA
Süper Lig maçlarının yayın ihalesini gerçekleştiren tek kurum olan TFF, bu hakkını kulüplere devredecek. Protokole göre, 2017 yılında yapılacak Süper Lig maçları TV yayın ihalesini, Kulüpler Birliği Vakfı'na üye kulüplerin kuracağı Süper Lig A.Ş. gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler