Süper Lig ekibinde flaş karar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da takım kaptanı Necati Ateş, kadro dışı bırakıldı. Kulüp Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Ateş'i kadro dışı bırakmayı

Süper Lig ekibinde flaş karar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da takım kaptanı Necati Ateş, kadro dışı bırakıldı. 

Kulüp Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Ateş'i kadro dışı bırakmayı uygun gördüklerini söyledi.

Hiç kimsenin takımdan önemli olmadığını, asıl önemli olanın Kayseri Erciyesspor'un başarı olduğunu vurgulayan Eren, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulu kararıyla (Necati Ateş'in) takım kaptanlığı alındı ve kadro dışı bırakıldı, A2 takımında antrenmanlara çıkıyor. Görülen lüzum üzerine bu karar alındı. Yönetimin oy birliğiyle alınmış bir karadır, saygı duymak lazım. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Şu an itibarıyla gelişmeleri değerlendiriyoruz. Necati dışında kadro dışı bırakılması gereken birileri varsa hiç çekinmeden karar alırız çünkü biz, 27 kişilik kadroya sahibiz. Kime görev verilirse aslanlar gibi çıkıp oynayacaktır. Yapılması gereken ne varsa bu saatten sonra yapacağız. Bize acımayana bizim acıma şansımız yok."   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler